Novinka
Bufetový stojan Skiatos White, průměr 310 mm, bílý
  • Bufetový stojan Skiatos White, průměr 310 mm, bílý
  • Bufetový stojan Skiatos White, průměr 310 mm, bílý

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Bufetový stojan Skiatos White, priemer 310 mm, biely

Kód produktu:171974FD
Skladom na externom sklade (?)
15 ks
118,47 €
142,17 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Predstavujeme vám Skiatos White, bufetový stojan od renomovanej značky Fine Dine. Tento stojan je súčasťou širokého sortimentu produktov, ktorý zahŕňa ohrievače, dispensery, stojany a displeje. Kolekcia Skiatos je známa svojim elegantným a kvalitným dizajnom, flexibilitou a funkcionalitou, ktorá dokáže uspokojiť rôzne požiadavky hotelového, eventového a cateringového priemyslu. oceľové komponenty sú vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele s práškovým povlakom, ktorý je aplikovaný v bezprašnej komore. Tým je zaistená vysoká odolnosť proti poškriabaniu, plná rezistencia voči korózii a jednoduchá údržba.
- Bufetové stojany a dispensery sú navrhnuté tak, aby bolo možné ich ľahko zostaviť a rozobrať počas niekoľkých jednoduchých krokov bez nutnosti použitia nástrojov. To umožňuje ľahkú prepravu a skladovanie aj v obmedzených priestoroch.
- Dizajn a štýl systému dodávajú bufetu exkluzívny a moderný vzhľad a jeho funkčnosť umožňuje prezentáciu posunúť na novú úroveň.

Technické údaje:

- Farba: Biela
- Materiál: Nerez oceľ
- Výška (cm): 13,5
- Priemer (cm): 31

Skiatos White je ideálnou voľbou pre gastronomické prevádzky, ako sú hotely, reštaurácie, bary a podobne. Tento produkt vám umožní vytvoriť elegantný a funkčný bufetový priestor, ktorý splní všetky vaše požiadavky.
171974FD
15 ks

Tabuľka dát

Produktová rada
Skiatos White
Priemer (cm)
31.00
Výška (cm)
13.5
Farba
Biela
Hmotnosť (kg)
0,90
Materiál
Nerez ocel
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.