Prihlásiť sa cez Facebook
Prihlásiť sa cez Google

Spoločnosť Oxygenic s.r.o. so sídlom Jinočany, Záhradní 396, PSČ 252 25, IČ 28938593 zapísaná na Mestskom súde v Prahe, oddiel C, vložka 154407 používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, zacielenie reklamy a prispôsobenie zobrazenia webových stránok www.vybavenie-hotelov.sk.

Cookie je malý dátový súbor umiestnený vo vašom prehliadači v zariadení (počítači, smartfóne či tablete), na ktorom si stránky prezeráte. Jeho úlohou je pomôcť prezeraným stránkam správne fungovať a zobrazovať správny obsah. Stránky si pamätajú vaše prezeranie a fungujú tak, aby sa nemuseli vaše preferencie nahrávať znova. Vďaka tomu je pre vás používanie stránok oveľa prívetivejšie. Analytické a marketingové cookies nám pomáhajú s vyhodnocovaním návštevnosti stránok a zacielením reklamných aktivít. Vďaka nim vieme, či nám stránky správne fungujú, koľko návštevníkov ich prezerá, či niekde nie sú chyby av neposlednom rade aj to, či prostriedky do reklamy investujeme efektívne.

Cookies samozrejme patria do oblasti osobných údajov, je dobré ale vedieť, že v nich nikdy nie je žiadne meno, telefón, e-mail alebo adresa. A tiež to, že na základe cookies vás nie sme schopní identifikovať ako konkrétnu osobu.

Funkčné cookies sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre analytiku a marketing sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z podnetu návštevníka webu, vyjadreného aktívnym použitím možnosti „OK“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky.

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých analytických a marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies je možné vziať kedykoľvek späť, a to pomocou odkazu "Nastavenie súkromia" v dolnej časti webu .

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo: požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať od nás vysvetlenie ohľadom spracovania osobných údajov, vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, požadovať po nás výmaz týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti.

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Na webových stránkach používame nasledujúce súbory cookies:

Názevtyppopisplatnostvlastník
_gaanalytickéSoubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků.2 rokyGoogle
_gclanalytickéPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Řeší efektivitu reklamy3 měsíceGoogle
_gidanalytickéPomocné device ID cookie1 denGoogle
_hjFirstSeenanalytickéIdentifikace první návštěvy uživatele30 minuthotjar.com
_hjIncludedInPageviewSampleanalytickéIdentifikace, zda je uživatel zahrnut do vzorkování dat definovaného limitem zobrazení stránky webu.2 minutyhotjar.com
_hjAbsoluteSessionInProgressanalytickéDetekce první relace uživatele30 minuthotjar.com
_hjIncludedInSessionSampleanalytickéIdentifikace, zda je uživatel zahrnut do vzorkování dat definovaného denním limitem návštěvy webu.2 minutyhotjar.com
_hjSessionUseranalytickéČíselná identifikace uživatele1 rokhotjar.com
_hjSessionanalytickéČíselná identifikace session30 minuthotjar.com
_TCC_cefunkční6 hodinvybaveni-hotelu.cz
_TCC_pfunkční6 hodinvybaveni-hotelu.cz
PHPSESSIDfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky.sessionvybaveni-hotelu.cz
cc_setfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí.1 měsícvybaveni-hotelu.cz
cc_cookiefunkčníUložení stavu cookies6 měsícůvybaveni-hotelu.cz
cc_mainfunkčníTento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí.1 měsícvybaveni-hotelu.cz
PrestaShopfunkčníCookie systému PrestaShop k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky.3 měsícevybaveni-hotelu.cz
_fbpmarketingMarketingová device ID cookie, pro funkci reklamního systému Facebook3 měsíceFacebook
IDEmarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Uchovává příchozí stránky1 rok 24 dní.doubleclick.net
SIDmarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Seznam.cz1 měsícSeznam
test_cookiemarketingPomocná marketingová cookie reklamního systému Google AdSense. Ověřuje podporu cookies prohlížečem1 měsícGoogle

check Produkt bol pridaný na porovnanie.