Bufetový stojan na misku Skiatos White, průměr 320 mm, bílý
  • Bufetový stojan na misku Skiatos White, průměr 320 mm, bílý
  • Bufetový stojan na misku Skiatos White, průměr 320 mm, bílý

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Bufetový stojan na misku Skiatos White, priemer 320 mm, biely

Kód produktu:172056FD
Skladom na externom sklade (?)
30 ks
103,75 €
124,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať
Predstavujeme vám stojan na misku Skiathos White s priemerom 320 mm, ktorý je súčasťou sofistikovaného systému bufetových produktov od renomovanej značky Fine Dine. Tento systém je komplexnou zostavou, ktorá zahŕňa ohrievače, dispensery, stojany a displeje. Tieto prvky môžu byť doplnené o melamínové doplnky a produkty z kolekcií Madeira a Vetro.

Skiathos kolekcia sa vyznačuje elegantným a vysoko kvalitným dizajnom, ktorý je zároveň flexibilný a funkčný. Tento systém je schopný uspokojiť rôzne požiadavky hotelového, eventového a cateringového priemyslu. Všetky oceľové prvky sú vyrobené z najkvalitnejšej nerezovej ocele s práškovým povlakom v bezprašnej komore, čo zaručuje odolnosť proti poškriabaniu, plnú odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu.

Stojany a dispensery je možné ľahko zostaviť a rozobrať bez použitia nástrojov, čo uľahčuje ich prepravu a skladovanie aj v obmedzených priestoroch. Vzhľad a štýl tohto systému dodajú vášmu bufetu exkluzívny a moderný vzhľad a jeho funkčnosť umožní prezentáciu na novej úrovni. /b> Biela

- Materiál: Nerez oceľ

- Výška: 14,8 cm

- < b>Priemer: 32 cm
172056FD
30 ks

Tabuľka dát

Produktová rada
Skiatos White
Priemer (cm)
32.00
Výška (cm)
14.8
Farba
Biela
Hmotnosť (kg)
0,60
Materiál
Nerez ocel
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.