Hoteliér
Nůž vykosťovací 18 cm - červený
  • Nůž vykosťovací 18 cm - červený

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Nôž vykosťovací 18 cm - červený

Kód produktu:401030300180
Skladom na externom sklade (?)
16,33 €
19,60 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Vysoko kvalitné nože, ideálne na oddelenie surového mäsa od kostí. Vďaka svojmu tvaru sú vhodné na rozrezávanie kĺbov a odstraňovanie šliach.



Vykostovací nôž z ručne brúseného nerezového ocele Giesser je určený na presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa. Zakrivenie 18 cm dlhej čepele s dlhšou reznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký prechod noža mäsom k kosti a zároveň odstraňuje aj kožu, tuky alebo šliachy. Presnosť rezu predchádza vzniku prebytkov mäsa a plytvaniu produktom.

Po celodennom používaní určite oceníte ergonomickú rukoväť, ktorá zaručuje pohodlie a zabraňuje šmyku prstov k čepele. Práve tieto premyslené detaily znamenajú neoceniteľnú úľavu počas náročnej práce.

Podľa potreby si môžete vybrať flexibilnú alebo pevnú čepeľ vykostovacieho noža.

Nože sú certifikované pre kontakt s potravinami a spĺňajú prísne hygienické predpisy.

Technológia ostro nabrúsená

Čepeľ noža zostáva vďaka metódam kalenia vo vákuu rovnomerne tvrdá a odolná, čo zabraňuje vzniku slabých miest a tvorbe prasklín aj po rokoch používania. Vákuum umožňuje veľmi rovnomerné absorbovanie teplôt počas žíhania ocele a presnú kontrolu teplotných zmien. Výsledkom je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Oceľ bola vytvrdená až na 56-57 HRc.




 

401030300180

Tabuľka dát

Farba
Červená
Hmotnosť (kg)
0,116
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.