Novinka

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Kotlík na polievku Excellent 8 l

Kód produktu:860311FD
Skladom na externom sklade (?)
14 ks
115,28 €
138,34 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Predstavujeme vám náš kotlík na polievku Excellent 8 l, ideálny pre všetkých prevádzkovateľov gastronomických zariadení, ako sú hotely, reštaurácie a bary. Tento vysoko kvalitný produkt vám ponúkne všetko, čo potrebujete na dokonalú prípravu a podávanie polievok. Jeho výnimočný výkon a praktické funkcie vám uľahčia prácu a zároveň zaistia, že vaše polievky budú vždy pripravené s najvyššou možnou starostlivosťou a kvalitou.

Kotlík je vyrobený z nerezovej ocele, čo zaručuje jeho vysokú odolnosť a hygienickosť. Vďaka možnosti regulácie teploty ohrevu môžete presne nastaviť teplotu vašich polievok.

Technické údaje:



Farba: Strieborná
  • Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

  • Výška: 36 cm Priemer: 34 cm S kotlíkom na polievku Excellent 8 l budú vaše polievky vždy dokonale pripravené na podávanie. Toto profesionálne kuchynské vybavenie vám pomôže získať dôveru vašich zákazníkov a poskytnúť im nezabudnuteľné chuťové zážitky.
  • 860311FD
    14 ks

    Tabuľka dát

    Priemer (cm)
    34.00
    Výška (cm)
    36.0
    Farba
    Strieborná
    Hmotnosť (kg)
    4,56
    Materiál
    Nerez ocel
    Objem (l)
    8.00
    Bežná dostupnosť
    Skladom

    Špecifické referencie

    check Produkt bol pridaný na porovnanie.