Dávkovač nápojů 5l
  • Dávkovač nápojů 5l
  • Dávkovač nápojů 5l

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Dávkovač nápojov 5l

Kód produktu:426128FD
Skladom na externom sklade (?)
4 ks
265,97 €
319,17 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Vynikajúci dávkovač nápojov s objemom 5 litrov a nerezové dávkovače od značky Fine Dine sú perfektnou voľbou pre gastronomické podniky, ako sú hotely, reštaurácie či bary. Ich praktický dizajn a funkcie uľahčia prípravu a podávanie nápojov vo vašom zariadení.



Dávkovač nápojov s kapacitou 5 litrov je navrhnutý s pohodlným výtokom a rukoväťou pre jednoduché prenášanie. Nerezový dávkovač je vybavený unikátnym chladiacim systémom s jednou trubicou pre ľadové nápoje. Dávkovací mechanizmus v dávkovači vločiek umožňuje nalievať presnú dávku a pevné uzavretie zaisťuje, že vločky zostanú čerstvé a chrumkavé.



Technické údaje:


- Farba: Strieborná

- Materiál: Nerezová oceľ

- Dĺžka (cm) : 24 cm - Výška (cm): 80 cm
- Šírka (cm): 36 cm


Tieto produkty sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je odolná proti korózii a ľahko sa čistí. Ich moderný design sa skvele hodí do akéhokoľvek interiéru vášho podniku.



Dávkovač nápojov 5l a nerezové dávkovače od Fine Dine sú skvelou investíciou pre váš gastronomický podnik. Ponúkajú praktické funkcie a vysokú kvalitu, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov.
426128FD
4 ks

Tabuľka dát

Dĺžka (cm)
24
Šírka (cm)
36.00
Výška (cm)
80.0
Farba
Strieborná
Hmotnosť (kg)
5,20
Materiál
Nerez ocel
Objem (l)
5.00
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.