Hoteliér
Balicka do misky TS
  • Balicka do misky TS

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Balička do misky TS

Kód produktu:5510120
Na dopyt (?)
752,92 €
903,51 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Balíkovací zariadenie TS je navrhnuté pre manuálne balenie potravín do mís, ktoré sú následne uzavreté zapečatením balicou fóliou (bez ochrannej atmosféry a vakuového odsávania).



Balíčka je vyrobená z nerezovej ocele a je určená pre profesionálne použitie. Balenie neprebieha pod tlakom. Vďaka elektronickému ovládaniu je možné veľmi presne nastaviť teplotu zapečatenia (termostat 50 °C až 210 °C). Balíčka je vybavená farebnými LED senzormi zobrazujúcimi prevádzkový stav a poistkou proti preťaženiu. Univerzálne zváranie doskovým rámom (vhodné pre všetky typy mís). Veko s pružinovým mechanizmom pre jednoduché a bezpečné otváranie, proces uzavretia a zvárania je takmer bez námahy; odpor je minimálny vďaka použitiu ložísk a špeciálneho klzného materiálu, tlakový tlmič zabezpečuje potrebnú tesnosť okrajov obalu a zabraňuje jeho praskaniu, eliminuje mikrotrhliny a netesnosti. Tepelne odolné prítlakové rameno z plastu odolného proti poškodeniu. Odrezanie fólie prebieha až po uzavretí a zapečatení misky, automaticky vďaka zatahovacej gilotíne s bezpečným nožom vo špeciálne navrhnutom kryte (technológia air-cut). Dávkovač fólie s napínačom zabraňuje zvlneniu fólie. Zváracia plocha je pokrytá špeciálnou titanovou vrstvou, ktorá zabraňuje prilepeniu fólie a umožňuje rýchle zváranie za 1 až 3 sekundy (v závislosti od hrúbky fólie), vysokovýkonné ohrievače skracujú dobu ohrevu (doba nahriatia dosky po zapnutí na prevádzkovú teplotu je približne 8-10 minút).

Balíkovací zariadenie je napájané 230 V, má veľmi jednoduchú prevádzku, údržbu. Pevná, ľahko prístupná nerezová konštrukcia zaručuje dobrú hygienu. Protisklzové nožičky pre stabilizáciu zariadenia počas prevádzky.

V základnej cene zariadenia TS je zahrnutá 1 základná jednodielna forma 250 x 195 x 10 mm (pre misky 227 x 178 mm).


Za príplatok: široký výber štandardných veľkostí a tvarov foriem pre bežne dostupné misky a veľký výber mís (transparentné, čierne) a kvalitnej fólie.

5510120

Tabuľka dát

Príkon (W)
700
Hĺbka (cm)
63.70
Šírka (cm)
24.70
Výška (cm)
25.8
Hmotnosť (kg)
10
Max. šírka fólie (cm)
18,7
Pracovní teplota [°C]:
50-210
Napájanie (V)
230

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.