Hoteliér
Mydlo v sáčku, 25 g, Herbal collection
  • Mydlo v sáčku, 25 g, Herbal collection

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Mydlo v sáčku, 25 g, Herbal collection

Kód produktu:ROHB-SP25
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,27 € za kus
0,32 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 64,00 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 200 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 200 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Kozmetická rada Herbal Collection je určená všetkým tým, ktorí cielia na prepojenie moderného štýlu ubytovanie v súlade a súznením s prírodou.

Jemná vôňa prírodných bylín navodzuje pocit rozkvitnutej lúky. Rastlinná prísada ženšenu, ktorý je pre svoje blahodarné vlastnosti využívaný cez 5.000 rokov, prepožičiava ľudskému organizmu zvýšenú odolnosť voči telesnej námahe a stresu. V kozmetike má potom ženšen nezastupiteľnú úlohu v boji proti suchej a starnúcej pleti, optimalizuje jej výživu a zabraňuje tak vzniku vrások. Rýchlejšie biologická odbúrateľnosť obalových plastov je garantovaná použitím prírodného prípravku EcoPure.

Kozmetická kolekcia Herbal Collection je moderný kozmetickú radom reagujúce na trendy dnešnej doby. Je proste eko :-) Chcete byť tiež eko? Ak áno, potom s Herbal Collection.

Kozmetická rada Herbal Collection je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

ROHB-SP25
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Mydlo
Produktová rada
Herbal collection
Hmotnosť (kg)
0,025
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.