Hoteliér
Sprchový gél vo fľaštičke, 40 ml, Four Elements
  • Sprchový gél vo fľaštičke, 40 ml, Four Elements

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Sprchový gél vo fľaštičke, 40 ml, Four Elements

Kód produktu:ROFE-BSG40N
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,38 € za kus
0,46 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 23,00 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 50 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 50 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Moderná, svieža a atraktívna kozmetická rada Four Elements poskytuje dokonalé riešenie náročných požiadaviek dizajnových hotelov (a nielen ich).

Špecifická vôňa morských rias a mäty podčiarkuje jej jedinečnosť a originalitu. Regeneračné a skrášľujúce účinky rias boli známe už v Starom Grécku a Ríme. Doprajte svojim hosťom zažiť krásne okamihy z kozmetickej kolekcie Four Elements, ktoré harmonizujú nielen telo, ale aj zmysly.

Kombináciou podmanivej vône, optimálneho pomeru zloženie všetkých použitých komponentov, zladením a vyvážením vôňou mäty a morských rias, voľbou vhodných typov obalov a ich farebného prevedenia a nastavením ideálne šírka sortimentu je kozmetická rada Four Elements skvelým riešením a ideálnou voľbou pre široké spektrum zákazníkov. Určite na ňu nezabudnete, bude sa vám neustále vkrádať do vašich myslí. A o to ide, byť nezabudnuteľný.

Kozmetická rada Four Elements je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

ROFE-BSG40N
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Sprchový gél
Produktová rada
Four Elements
Hmotnosť (kg)
0,04
Bežná dostupnosť
Skladom
Objem (ml)
40

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.