Hoteliér
Dezinfekčné tekuté mydlo For-Sept, 5 l
  • Dezinfekčné tekuté mydlo For-Sept, 5 l
  • Dezinfekčné tekuté mydlo For-Sept, 5 l

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Zľava

Dezinfekčné tekuté mydlo For-Sept, 5 l

Kód produktu:FCH_FORSEPT_5
Skladom - expedujeme ihneď! (?)
1 ks
28,75 €
14,37 € -50%
17,25 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Charakteristika: Bezfarebné tekuté dezinfekčné mydlo na báze kvartérnej amónnej zlúčeniny vhodné pre hygienické umývanie rúk. Má baktericídne (MRSA), fungicídny, virucídny a tuberkulocídny účinok. Mikrobiocídního účinok dosahuje za 30 sekúnd. Je účinný proti: Polio, Hepatitída A, B, C, HIV a vírusu vtáčej chrípky H5N1. Obsahuje látky, ktoré dodávajú pokožke jemný hmat.

Oblasť použitia: Všade, kde sa vyžaduje okrem umývania rúk aj účinná dezinfekcia. Sú to napr .: potravinársky priemysel, kuchyne, cukrárenská výroba, nemocnice, školy, materské školy a spoločné miesta, kde chodí veľa ľudí a pri používaní spoločných predmetov a priestorov (napr. Plavárne, kúpele, spoločné sprchy) možnosť nákazy je veľká a nie je jednoduché sa jej vyhnúť. Okrem intenzívneho dezinfekčného účinku (30 sekúnd), prípravok vykazuje aj silný čistiaci účinok. Jeho význam sa výrazne zvyšuje v období epidemického výskytu, kedy nákaza sa prenáša z nejakého predmetu alebo z jednej osoby na druhú.

Spôsob použitia: Na suchú dlaň sa nanesie 1-2 ml koncentrátu FOR-SEPT. Na natretých miestach sa vytvorí pena s malým množstvom vody. Treba dbať na to, aby sa na kritické miesta rúk: záhyby, miesta medzi prstami, pod nechty a nechtové lôžka dostalo dostatočné množstvo napeneného prípravku. Po uplynutí 30 sekúnd sa pena poriadne opláchne prúdom tečúcej vody. Mokrý povrch rúk sa osušia vzduchom alebo použitím jednorazových papierových utierok. Liek by sa nemal používať súčasne s inými prípravkami určenými na umývanie rúk.

Skladovanie: Uschovávajte v pôvodnom balení, pri izbovej teplote, na suchom mieste, oddelene od potravín. Chráňte pred svetlom. Pri doporučenom skladovaní zachováva kvalitu do 24 mesiacov od dátumu výroby.

Odporúčané dávkovanie: Prípravok sa má používať v pôvodnej nezriedenej forme.

Doba dezinfekčného účinku: 30 sekúnd

Balenie: PE kanister

Objem: 5 l

Nevhodné pre gély!

FCH_FORSEPT_5
1 ks
2020-04-02

Tabuľka dát

Typ
Tekuté mydlo
Hmotnosť (kg)
5
Objem
5000 ml
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.