Hoteliér
Telové mlieko v tube, 20 ml, Simple and Pure
  • Telové mlieko v tube, 20 ml, Simple and Pure

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Telové mlieko v tube, 20 ml, Simple and Pure

Kód produktu:ROSP-BL20
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,24 € za kus
0,29 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 14,50 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 50 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 50 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Kozmetická rada Simple and Pure je ideálna pre všetkých tých, ktorí preferujú krásu, jednoduchosť, triezvosť, ale pritom vyžadujú dokonalosť.

Citrusová vôňa tejto kolekcie vás príjemne uvoľní a bude vo vás evokovať optimizmus, sviežosť a pocity radosti a šťastia. Potešte teda aj vy vašich hostí touto jednoducho elegantný a elegantne jednoduchú revitalizujúci radom.

Ak hľadáte ekonomické riešenie, ale zároveň požadujete vysokú kvalitu a príjemný vzhľad, potom je kozmetická rada Simple and Pure pripravená práve pre vás a vašich klientov.

Jedná sa o roky preverenú kozmetickú kolekciu, ktorá si získala veľkú veľa spokojných a verných zákazníkov. Nemožno ju len tak jednoducho nahradiť. Snúbi v sebe totiž to, čo iné kolekcie neponúka - skvelý pomer cena / výkon / kvalita.

Kozmetická rada Simple and Pure je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

ROSP-BL20
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Telové mlieko
Produktová rada
Simple and pure
Hmotnosť (kg)
0,02
Bežná dostupnosť
Skladom
Objem (ml)
20

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.