Hoteliér
Pánev kovaná (horní Ø320, dolní Ø250 mm)
  • Pánev kovaná (horní Ø320, dolní Ø250 mm)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica kovaná (horný Ø320, dolný Ø250 mm)

Kód produktu:400292065532
Skladom na externom sklade (?)
124,58 €
149,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Bez ohľadu na to, či uprednostňujete steaky rare, medium alebo well-done, potrebujete len dve veci: kvalitné mäso a túto panvicu. Táto robustná a stabilná panvica, čiastočne ručne kovaná z čiernej ocele od spoločnosti Türk, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú novú panvicu na steaky. Vynikajúco akumuluje teplo, čo je pri príprave steakov kľúčové. Je kovaná ako jeden celok s dlhým držadlom a vďaka kovaniu má vynikajúce vlastnosti pre smaženie. Je odolná voči akémukoľvek zaobchádzaniu, je ťažká a v prípade potreby môže byť použitá aj na omráčenie býka na steaky. Je tiež vhodná pre efektné servírovanie. Ponúkame ju v troch veľkostiach od priemeru 170 do 250 mm.

O spoločnosti

Türk je nemecká kováčska spoločnosť, s ktorou máme vynikajúce skúsenosti. Ich firemným heslom je „Kvalita z tradície“ - a tradícia je v tomto prípade naozaj dlhá. Zakladateľ firmy Karl Albert Turk založil v roku 1857 kováčsku dielňu, kde vyrábal aj rôzne panvice. Keď hovoríme o skúsenostiach a múdrosti prenášanej z generácie na generáciu, nie sú to len prázdne slová. K ťažkej mužskej práci s kovom a ohňom patrí jednoznačne aj kvalitné mäso - preto neprekvapí, že panvice Türk sú najlepšie panvice na steaky, aké si viete predstaviť. Panvice sú z veľkej časti ručne vyrobené, u niektorých typov je úmyselne ponechaná každá nerovnosť a hrubé spracovanie má svoje opodstatnenie. Türk je láska k kovu, najkvalitnejšie materiály a špičkové spracovanie.


  • Priemery: 16 - 45 cm
  • Pre sporáky: plynové, elektrické
  • ZÁRUKA 10 ROKOV
400292065532

Tabuľka dát

Hmotnosť (kg)
2,1
Dolný priemer (cm)
25
Horný priemer (cm)
32
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.