Hoteliér
Pánev ocelová lisovaná (Ø240 mm, hmotnost 1kg)
  • Pánev ocelová lisovaná (Ø240 mm, hmotnost 1kg)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica oceľová lisovaná, Ø240 mm

Kód produktu:400292065124
Skladom na externom sklade (?)
14,58 €
17,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Turkova lisovaná oceľová panvica je výrobok najvyššej kvality. Je ideálna na steaky, rýchlo sa zohrieva a vynikajúco vedie teplo. Ak máte radi oceľové panvice, určite ju využijete aj na ďalšie úkony. Panvica je silná 2 až 3 mm, vďaka dlhej rukoväti, ktorá je k panvici zvarená, skvele padne do ruky. Ponúkame v troch veľkostiach od priemeru 200 do 280 mm. Táto panvica je kombináciou skvelej ceny a kvality značky Turk.



Po umytí je potrebné panvicu ošetriť olejom !



Predstavenie spoločnosti



Türk je nemecká kováčska spoločnosť, s ktorou máme tie najlepšie skúsenosti. Firemným sloganom je „Kvalita z tradície“ – a tradícia je v tomto prípade naozaj dlhá. Zakladateľ firmy Karl Albert Turk založil v roku 1857 kováčsku dielňu, v ktorej vyrábal aj rôzne panvice. Keď hovoríme o skúsenostiach a múdrosti prenášanej z generácie na generáciu, nie sú to len prázdne frázy. K ťažkej mužskej práci s kovom a ohňom patrí jednoznačne aj kvalitné mäso – preto neprekvapí, že panvice Turk sú najlepšie panvice na steaky, aké si dokážete predstaviť. Panvice sú z veľkej časti ručne vyrobené, u niektorých typov je úmyselne priznaná každá nerovnosť a hrubé spracovanie má svoje opodstatnenie. Turk je láska k kovu, najkvalitnejšie materiály a špičkové spracovanie.



 



  • Priemery: 20 - 28 cm

  • Hmotnosť: 0,75 - 0,95 kg

  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukčné

 

400292065124

Tabuľka dát

Hmotnosť (kg)
1
Materiál
Oceľ
Dolný priemer (cm)
19
Horný priemer (cm)
24
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.