Hoteliér
Pánev (Ø280 mm, v,40 mm, hmotnost 0,85kg)
  • Pánev (Ø280 mm, v,40 mm, hmotnost 0,85kg)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica, Ø280 mm, V 40 mm

Kód produktu:3410483
Skladom na externom sklade (?)
11,21 €
13,45 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Táto panvica z čiernej ocele je menšia (od 240 do 300 mm), pomerne ľahká a s dlhým držadlom, ktoré zabezpečuje veľmi pohodlnú manipuláciu, okamžite sa rozpáli. Preto je to tradične obľúbený výrobok kuchárov a šéfkuchárov, ktorí týchto panvíc vlastnia väčšinou niekoľko. V prípade tejto panvice na Vás čaká ešte veľmi príjemná cena a možnosť výberu zo štyroch veľkostí. Panvicu využijete prakticky na rôzne druhy tepelnej úpravy. Napríklad na smaženie a praženie potravín, či už sa jedná o zeleninu, vajcia, mäso i sladké pokrmy.

Po umytí je nutné panvicu ošetriť olejom !

Úvod do spoločnosti

Hľadáte lacné, ale napriek tomu výkonné zariadenie do nového prevádzky? Vyberajte z produktového radu ECO. V tom sa snúbi kvalitný materiál a spracovanie s jednoduchými a funkčnými tvarmi. S týmito produktmi sa oplatí začať – nesklamú Vás. ECO je synonymom pre ekonomický prístup, ktorý sa však snaží neuberať na kvalite a preto tu nájdete kvalitné panvice i hrnce, ktoré Vám vydržia a obstoja aj vo väčšej prevádzke. Nebojte sa byť ECO!


  • Priemery: 22 - 32 cm
  • Hmotnosť: 0,55 - 1 kg
  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukčné
3410483

Tabuľka dát

Výška (cm)
3.5
Hmotnosť (kg)
0,738
Materiál
Oceľ
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.