Hoteliér
Pánev SPRING Culinox Wok Ø 20 cm
  • Pánev SPRING Culinox Wok Ø 20 cm

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica SPRING Culinox Wok Ø 20 cm

Kód produktu:405235600422
Skladom na externom sklade (?)
120,83 €
145,00 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Klasická panvica WOK (priemer 200 mm) v luxusnom prevedení Culinox. Kúzlo panvice WOK sa skrýva v jej špecifickom tvare a veľkosti. Culinox k tomu pridáva päťvrstvové spracovanie a medenú vonkajšiu vrstvu, čím dosahuje dokonalú tepelnú vodivosť a rovnomerné rozprestretie tepla. Vnútorná vrstva je z odolnej nereze (18/0- 18% Chróm). S týmto variantom panvice WOK získava príprava (nielen) ázijských pokrmov úplne nový rozmer. Dlhá rukoväť dobre padne do ruky a umožňuje efektívnu a bezpečnú manipuláciu. Kvôli medenej vrstve odporúčame umývať výrobky z rady Culinox ručne. Na medený povrch odporúčame použiť špeciálnu čistiacu pastu CULINOX

Rozvádzanie tepla: Päť vrstiev materiálu, kombinácia ušľachtilej ocele a hliníkového jadra, umožňuje rovnomerné a rýchle vedenie tepla až po samý okraj nádoby. Ideálne pre ekonomické varenie s úsporou času aj energie.

Uchá a držadlá: Vyrobené z ušľachtilej ocele. Nerozpália sa ani v prípade dlhšieho varenia a krásne padnú do ruky a zaisťujú bezpečnú a efektívnu manipuláciu.

Predstavenie spoločnosti

Príbeh nemecko-švajčiarskej spoločnosti Spring sa píše od polovice dvadsiateho storočia. Výrobe kuchynského náčinia sa bratia Springovci začali venovať už v roku 1946 a od samého začiatku sa riadili požiadavkou špičkovej kvality a dokonalého spracovania. Dedičstvo tohto prístupu v Springu pretrváva dodnes a právom sa produkty tejto značky zaraďujú medzi najluxusnejší tovar. Výrobky Springu sú určené ako pre vysokú gastronómiu, tak pre milovníkov domáceho varenia, blysnú sa v každej kuchyni. Spoločnosť Spring je tiež priekopníkom mnohých dnes bežných technológií výroby, príkladom môžu byť VULCANO panvice alebo systém na stolnú prípravu Fondue – švajčiarskeho národného jedla. Spoločnosť spolupracuje s firmou ILAG, ktorá vyvíja špeciálne nepriľnavé povlaky na panvice. Tie sú extrémne tvrdé a odolné, znesú veľmi vysokú teplotu (až 400 ° C) a neobsahujú PFOA kyselinu. Spring je istota kvality, bezchybného prevedenia, luxusného dizajnu a predovšetkým lásky k dobrému jedlu.

Hlavný popis produktov Spring

Ponúkame Vám hneď dva produktové rady od spoločnosti Spring, menej okázalú Premium a luxusnejšie Culinox. Výrobky z oboch radov sú vyrobené z piatich vrstiev materiálu (značka GLI), ktorý kombinuje dvojitú vrstvu ušľachtilej ocele (dokonale rozvádza teplo) s trojvrstvovým hliníkovým jadrom. Culinox je zvonku pokovaný meďou, čo výrobkom dodáva na luxusnom a neobvyklom vzhľade a znásobuje vodivosť tepla. Výrobky od značky Spring sú remeselne dokonale prevedené, krásne na pohľad a vydržia snáď naveky. Vďaka päťvrstvovému materiálu sú ťažšie, čo im dodáva stabilitu a kuchári istotu. Neprehýbajú sa, nekrútia sa a panvice majú vylepšený nepriľnavý povrch. Uchá ani madlá sa nerozpaľujú, sú príjemne oblé a skvele padnú do ruky. Možno ich používať na všetkých typoch varných dosiek.


  • Priemery: 20 cm
  • Objemy: 2 litre
  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukčné dosky
405235600422

Tabuľka dát

Výška (cm)
7.0
Hmotnosť (kg)
1,7
Dolný priemer (cm)
14
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.