Hoteliér
Pánev SPRING Culinox Ø 28 cm
  • Pánev SPRING Culinox Ø 28 cm

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica SPRING Culinox Ø 28 cm

Kód produktu:405235600426
Skladom na externom sklade (?)
152,08 €
182,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Pánev Culinox skvele padne do ruky a špeciálny spôsob spracovania vnútornej vrstvy zabraňuje pripaľovaniu. Ponúkame ju v dvoch veľkostiach (240 a 280 mm priemer). Vďaka medenej vrstve a päťvrstvovému prevedeniu sa panvica rozohrieva rýchlo a rovnomerne, čo iste ocenia všetci kuchári. Príprava pokrmov je tak rýchlejšia a efektívnejšia. Vnútorná vrstva je veľmi odolná (nerezová oceľ 18/10-18% Chróm, 10% Nikel), ideálnymi nástrojmi pre prácu s hrncami sú však varešky a obracačky z teflónu a dreva. Kvôli medenej vrstve odporúčame umývať výrobky z rady Culinox ručne. Na medený povrch odporúčame použiť špeciálnu čistiacu pastu CULINOX.

Rozvádzanie tepla: Päť vrstiev materiálu, kombinácia ušľachtilej ocele a hliníkového jadra, umožňuje rovnomerné a rýchle vedenie tepla až po samý okraj nádoby. Ideálne pre ekonomické varenie s úsporou času aj energie.

Uchá a držadlá: Vyrobené z ušľachtilej ocele. Nerozpália sa ani v prípade dlhšieho varenia a krásne padnú do ruky a zaisťujú bezpečnú a efektívnu manipuláciu.

Predstavenie spoločnosti

Príbeh nemecko-švajčiarskej spoločnosti Spring sa píše od polovice dvadsiateho storočia. Výrobe kuchynského náčinia sa bratia Springovci začali venovať už v roku 1946 a od samého začiatku sa riadili požiadavkou špičkovej kvality a dokonalého spracovania. Dedičstvo tohto prístupu v Springu pretrváva dodnes a právom sa produkty tejto značky zaraďujú medzi najluxusnejší tovar. Výrobky Springu sú určené ako pre vysokú gastronómiu, tak pre milovníkov domáceho varenia, blysnú sa v každej kuchyni. Spoločnosť Spring je tiež priekopníkom mnohých dnes bežných technológií výroby, príkladom môžu byť VULCANO panvice alebo systém na stolnú prípravu Fondue – švajčiarskeho národného jedla. Spoločnosť spolupracuje s firmou ILAG, ktorá vyvíja špeciálne nepriľnavé povlaky na panvice. Tie sú extrémne tvrdé a odolné, znesú veľmi vysokú teplotu (až 400 ° C) a neobsahujú PFOA kyselinu. Spring je istota kvality, bezchybného prevedenia, luxusného dizajnu a predovšetkým lásky k dobrému jedlu.

Hlavný popis produktov Spring

Ponúkame Vám hneď dva produktové rady od spoločnosti Spring, menej okázalú Premium a luxusnejšie Culinox. Výrobky z oboch radov sú vyrobené z piatich vrstiev materiálu (značka GLI), ktorý kombinuje dvojitú vrstvu ušľachtilej ocele (dokonale rozvádza teplo) s trojvrstvovým hliníkovým jadrom. Culinox je zvonku pokovaný meďou, čo výrobkom dodáva na luxusnom a neobvyklom vzhľade a znásobuje vodivosť tepla. Výrobky od značky Spring sú remeselne dokonale prevedené, krásne na pohľad a vydržia snáď naveky. Vďaka päťvrstvovému materiálu sú ťažšie, čo im dodáva stabilitu a kuchári istotu. Neprehýbajú sa, nekrútia sa a panvice majú vylepšený nepriľnavý povrch. Uchá ani madlá sa nerozpaľujú, sú príjemne oblé a skvele padnú do ruky. Možno ich používať na všetkých typoch varných dosiek.


  • Priemery: 24-28 cm
  • Objemy:
  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické, indukčné dosky
405235600426

Tabuľka dát

Výška (cm)
5.5
Hmotnosť (kg)
1,3
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.