Hoteliér
Telové mlieko vo fľaštičke, 20 ml, Nature Philosophy
  • Telové mlieko vo fľaštičke, 20 ml, Nature Philosophy

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Telové mlieko vo fľaštičke, 20 ml, Nature Philosophy

Kód produktu:RONP-BL20
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,31 € za kus
0,37 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 37,00 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 100 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 100 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Vstúpte do sveta pohody, pokoja, relaxácie a potešte svojich hostí zmysly povzbudzujúce kozmetickú radom Nature Philosophy.

Vôňa zeleného čaju vám dá pocit oddychu, navodí atmosféru psychickej i fyzickej pohody a relaxácie. Ojedinelosť tejto kozmetickej rady okrem iného spočíva v najširšej ponuke produktov zo všetkých našich kozmetických kolekcií.

Kolekcia Nature Philosophy je jednou z prémiových radov, ktorá dopĺňa dnešný moderný, zdravý životný štýl. Kozmetická rada Nature Philosophy je jednou z najobľúbenejších medzi našimi zákazníkmi a ich hostí. Kombináciou veľmi príjemné vône, krásneho vzhľadu jednotlivých druhov kozmetiky, širokej ponuky a možností kombinácií sa stala táto kozmetická rada veľmi žiadanou.

Z našej širokej ponuky produktov Nature Philospohy si vyberiete presne tie produkty, ktoré budú "sedieť" ako vám, tak i vašim hosťom.

Kozmetická rada Nature Philosophy je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

RONP-BL20
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Telové mlieko
Produktová rada
Nature Philosophy
Hmotnosť (kg)
0,02
Bežná dostupnosť
Skladom
Objem (ml)
20

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.