Hoteliér
Nůž vykosťovací 16 cm - modrý
  • Nůž vykosťovací 16 cm - modrý

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Nôž vykosťovací 16 cm - modrý

Kód produktu:401030301664
Skladom na externom sklade (?)
13,29 €
15,95 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Vynikajúce nože ideálne na oddelenie surového mäsa od kostí. Vďaka svojmu tvaru sú vhodné na krájanie kĺbov a odstraňovanie šliach.



Vykosťovací nôž z ručne brúseného nerezovej ocele Giesser je určený na presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa. Zakrivenie 16 cm dlhého čepele s dlhšou reznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký prechod noža mäsom k kosti a zároveň odstraňuje aj kožu, tuky alebo šlachy. Presnosť rezu predchádza vzniku prebytkov mäsa a plytvaniu produktom.

Po celodennom práci určite oceníte zdravotný tvar rukoväte. Zaručuje pohodlie a zabraňuje šmýkaniu prstov k čepele. Práve tieto premyslené detaily znamenajú neoceniteľnú úľavu počas náročnej práce.

Podľa potreby si vyberte flexibilnú alebo pevnú čepeľ vykosťovacieho noža.

Nože sú certifikované pre kontakt s potravinami a spĺňajú prísne hygienické predpisy.

Ostro nabrúsená technológia

Čepeľ noža zostáva vďaka metódam kalenia vo vákuu rovnomerne tvrdá a odolná, čo zabraňuje vzniku slabých miest a tvorbe prasklín aj po rokoch používania. Vákuum umožňuje veľmi rovnomerné absorbovanie teplôt počas žíhania ocele a presnú kontrolu teplotných zmien. Výsledkom je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Oceľ bola vytvrdená až na 56-57 HRc.




 

401030301664

Tabuľka dát

Farba
Modrá
Hmotnosť (kg)
0,121
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.