Hoteliér
Nůž vykosťovací 13 cm - modrý
  • Nůž vykosťovací 13 cm - modrý

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Nôž vykosťovací 13 cm - modrý

Kód produktu:401030301650
Skladom na externom sklade (?)
11,46 €
13,75 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

"

Naše vykosťovacie nože sú ideálne pre oddelenie surového mäsa od kostí. Ich tvar je perfektný pre rozrezávanie kĺbov a odstraňovanie šliach.



Vykosťovací nôž z ručne brúseného nerezovej ocele Giesser je určený pre presné a bezpečné oddelenie kostí od mäsa. Zakrivenie 13 cm dlhého čepele s dlhšou reznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký prechod noža mäsom k kosti, pričom odstraňuje aj kožu, tuky alebo šliachy. Presnosť rezu predchádza vzniku prebytkov mäsa a plytvaniu produktom.

Po celodennom používaní určite oceníte zdravotnú protišmykovú rukoväť. Práve tieto premyslené detaily znamenajú neoceniteľnú úľavu počas namáhavej práce.

Podľa potreby si môžete vybrať flexibilnú alebo pevnú čepeľ vykosťovacieho noža.

Nože sú certifikované pre kontakt s potravinami a spĺňajú prísne hygienické predpisy.

Ostro nabrúsená technológia

Čepeľ noža zostáva vďaka metódam kalenia vo vákuu rovnomerne tvrdá a odolná, čo zabraňuje vzniku slabých miest a tvorbe prasklín aj po rokoch používania. Vákuum umožňuje veľmi rovnomerné vstrebávanie teplôt počas žíhania ocele a presnú kontrolu teplotných zmien. Výsledkom je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Oceľ bola vytvrdená až na 56-57 HRc.




 

"
401030301650

Tabuľka dát

Farba
Modrá
Hmotnosť (kg)
0,107
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.