Hoteliér
Panvica guľatá liatinová na grilovanie - ø510x274x(H)27 mm
  • Panvica guľatá liatinová na grilovanie - ø510x274x(H)27 mm

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica guľatá liatinová na grilovanie - ø510x274x(H)27 mm

Kód produktu:629925H
Na odoslanie do 6 - 8 pracovných dní
75,69 €
90,83 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Panvice sú najdôležitejším vybavením kuchyne, samozrejme okrem hrncov. Mnohé z nich sa určite ukážu ako mimoriadne užitočné. Jedna alebo dve univerzálne panvice pre profesionálnu gastronómiu rozhodne nestačia.

Liatinová grilovacia panvica Hendi je kvalitná panvica, ktorá sa bude určite veľmi hodiť v každej kuchyni. Liatinová panvica bude perfektná na prípravu rôznych druhov mäsa, rýb a zeleniny.

Liatina sa vyznačuje mimoriadnou odolnosťou proti mechanickému poškodeniu, dokonca predčí aj nerez. Pri zahrievaní je navyše teplo rovnomerne rozložené, takže produkty na ňom pripravené sa budú smažiť rovnomerne. Veľmi dlho tiež udržuje získanú teplotu, čo sa hodí pri akejkoľvek práci v kuchyni. Treba však pripomenúť, že z rovnakého dôvodu sa také panvice zahrievajú pomerne dlho.

Správna údržba liatinových panvíc je zásadná. Nemali by ste jej dať tepelný šok. Minimalizujte kontakt s vlhkosťou a po umytí naneste tenkú vrstvu oleja.

Vlastnosti produktu:

  • Rukoväť je vyrobená z liatiny
  • Vhodné do umývačky
  • Vhodná pre sklokeramické, elektrické, plynové a indukčné sporáky
629925H

Tabuľka dát

Hĺbka (cm)
27.40
Šírka (cm)
51.00
Výška (cm)
9.4
Hmotnosť (kg)
2
Materiál
Liatina

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.