Hoteliér
Hrnec pařákový (Ø240, v,150 mm)
  • Hrnec pařákový (Ø240, v,150 mm)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Hrniec parákový (Ø240, v,150 mm)

Kód produktu:801480802325
Skladom na externom sklade (?)
73,75 €
88,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Parákový hrniec má široké využitie – poslúži na prípravu tradičných českých knedlí, ovocných knedlí, zeleniny a diétnych pokrmov. Pomôže udržať varené prílohy v teplom stave po nevyhnutne dlhú dobu. Môže zastúpiť konvektomat pri varení pokrmov v pare. Rovnako ako ostatné hrnce značky Paderno, aj tento je vyrobený z nerezovej ocele (18/10-18% Chróm, 10% Nikel), je jemne satinovaný a má veľké uchá zabraňujúce ľahkému vykĺznutiu z ruky. Ponúkame v troch veľkostiach v rozmedzí 240-320 mm priemeru.

Výhody varenia v pare

Okrem výbornej chuti je varenie v pare jeden z najlepších spôsobov tepelnej úpravy jedál. V potravinách totiž pri ňom zostáva zachovaná väčšina vitamínov a minerálnych látok, ktoré sa pri akomkoľvek inom spôsobe úpravy môžu byť zničené. Napríklad zelenina, ktorá je pripravená v pare, sa od tej klasicky varenej vo vode líši na prvý pohľad. Stačí porovnať farbu a hneď vám je jasné, že para jednoducho víťazí. Farby sú svieže, akoby zelenina takmer tepelnou úpravou neprešla. Na tanieri teda samozrejme taká zelenina vyzerá oveľa lákavejšie ako varená či pečená. Pri varení je navyše veľká väčšina vitamínov buď zničená, alebo sa uvoľní do vody, čo pri varení v pare prakticky nehrozí a straty vitamínov aj minerálnych látok sú v porovnaní s ostatnými úpravami úplne minimálne.

Ide to aj bez tuku

Tým však výhody nekončia. Za ďalšie plus môžeme považovať fakt, že pri varení v pare nepotrebujeme používať tuk alebo olej. Jedlo je tak nielen diétne a ľahko stráviteľné, ale neobsahuje žiadnu prázdnu energiu navyše. Pri dochucovaní sa však odporúča pridať napríklad trochu olivového oleja alebo kúsok masla, aby sa najmä vitamíny rozpustné v tukoch v tele mohli lepšie využiť. Týmto spôsobom však oleje spotrebujete oveľa menej ako bežným spôsobom.

Ľahko a rýchlo

Varenie v pare je ale výhodné aj z hľadiska úspory času. Príprava je rýchlejšia a šetrí teda váš čas aj energiu. Jedlo sa nepripáli a nemusíte byť celý čas v strehu pri „platni“.

Predstavenie spoločnosti

Značka hrncov a kuchynského vybavenia Paderno nadväzuje na rovnomennú spoločnosť založenú v Taliansku v roku 1925. Vo výrobkoch Paderno sa snúbia tradície, hlboké znalosti výroby a funkčnosti, inovácie a moderné technológie. Paderno sa zameriava na riad s veľkou výdržou a schopnosťou odolať záťažiam veľkých hotelových kuchýň a ďalších podobných miest. Výrobky tejto značky používajú okrem reštaurácií napríklad aj nemocnice, posádky zaoceánskych parníkov a kuchári vojenských zborov. Neprekvapí teda, že je pri výrobkoch kladený dôraz na špičkové prevedenie a maximálnu funkčnosť. Preto sú uchá vždy dostatočne veľké a hrnce aj panvice dokonale stabilné. Oproti iným výrobcom Paderno ponúka pri všetkých výrobkoch škálu veľkostí, vyberie si teda každý. Pokiaľ hľadáte masívny a odolný riad, je Paderno tou najlepšou voľbou.


  • Priemery: 24 - 32 cm
  • Výšky: 15 - 19 cm
  • Otvory na dne: Ø3,5 mm
801480802325

Tabuľka dát

Priemer (cm)
24.00
Výška (cm)
15.0
Hmotnosť (kg)
1,168
Materiál
Nerez ocel
Objem (l)
6.50
Priemer perforovaných otvorov (cm)
0,35
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Indukce
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.