Hoteliér
Pánev Al (Ø250 mm, hmotnost 0,5kg)
  • Pánev Al (Ø250 mm, hmotnost 0,5kg)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica Al, Ø250 mm

Kód produktu:310961666125
Skladom na externom sklade (?)
26,25 €
31,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Ak hľadáte kvalitnú teflónovú panvicu na sladké aj slané palacinky, táto je pre vás ideálnou voľbou. Panvica z hliníka a teflónu je vyrobená lisovaním a disponuje vysoko kvalitným povrchom, ktorý je nepriľnavý a dlhodobo odolný. Panvica zvládne teplotu až do 250°C, vďaka hliníku sa rýchlo zohrieva a dlho udrží teplotu. Kvalitný nepriľnavý povrch umožňuje použitie minimálneho množstva tuku, čo je charakteristické pre pravé francúzske palacinky. Ponúkame vám dve veľkosti (priemer 250 a 280 mm), obe majú nízke okraje vhodné na otočenie palacinky vo vzduchu alebo pomocou obracejky.

Povlak rukoväte je odolný do 150°C.
Nie je vhodné umývať v umývačke riadu!

O spoločnosti

Matfer Bourgeat je francúzsky koncern, ktorý sa vyvinul z malého dielničky založenej Charlesom Trottierom v roku 1814 v parížskom Les Halles. Dnešný Matfer Bourget vznikol spojením dvoch spoločností, americkej a francúzskej, v porovnaní s minulosťou výrazne rozšíril svoju výrobu a prijal pod seba aj výrobky, ktoré zodpovedajú jeho nárokom, ale sám ich nevyrába. Každý výrobok nesúci značku Matfer Bourget tak odráža 200 rokov skúseností prenášaných v rodine z generácie na generáciu. Produkty tejto spoločnosti používajú hotelové kuchyne, kaviarne, pekárne a špičkové reštaurácie po celom svete, čo firma vníma ako motiváciu a záväzok do budúcna. Neustále inovácie, kvalitné materiály a spracovanie sú v kombinácii s priaznivými cenami len zlomkom dôvodov, prečo sú výrobky Matfer Bourget tak obľúbené.


  • Priemery: 25 - 28 cm
  • Hmotnosť: 0,50 - 0,60 kg
  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické
310961666125

Tabuľka dát

Hmotnosť (kg)
0,498
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Teplota max (°C)
250
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.