Hoteliér
Pánev Al/Teflon (Ø200 mm, hmotnost 0,55kg)
  • Pánev Al/Teflon (Ø200 mm, hmotnost 0,55kg)

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Panvica Al/Teflon, Ø200 mm

Kód produktu:310961665120
Skladom na externom sklade (?)
24,58 €
29,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Táto panvica z hliníka a teflónu je výsledkom lisovania a vyznačuje sa vysoko kvalitným povrchom, ktorý vydrží dlhodobo. Panvica je odolná až do teploty 250°C, vďaka hliníku sa rýchlo zohrieva a dlho udržiava teplotu. Ak hľadáte kvalitnú teflónovú panvicu za prijateľnú cenu, táto je ideálnou voľbou. Môžete si vybrať z štyroch rôznych veľkostí od 200 do 320 mm, všetky panvice sú pohodlné na držanie a manipuláciu. Sú vhodné na akúkoľvek tepelnú úpravu, od vajec cez zeleninu až po mäso.

Povlak rukoväte je odolný do 150°C.
Nie je vhodné umývať v umývačke riadu!

O spoločnosti

Matfer Bourgeat je francúzsky koncern, ktorý sa vyvinul z malej dielne založenej Charlesom Trottierom v roku 1814 v parížskom Les Halles. Dnešný Matfer Bourget vznikol spojením dvoch spoločností, americkej a francúzskej, oproti minulosti zásadne rozšíril svoju výrobu a prijal pod seba aj výrobky, ktoré zodpovedajú jeho nárokom, ale sám ich nevyrába. V každom produkte nesúcom značku Matfer Bourget sa tak odráža 200 rokov skúseností predávaných v rodine z generácie na generáciu. Produkty tejto spoločnosti používajú hotelové kuchyne, kaviarne, pekárne a špičkové reštaurácie po celom svete, čo firma vníma ako motiváciu a záväzok do budúcna. Neustále inovácie, kvalitné materiály a spracovanie sú v kombinácii s prijateľnými cenami len zlomkom dôvodov, prečo sú výrobky Matfer Bourget tak obľúbené.


  • Priemery: 20 - 32 cm
  • Max. teplota: 250°C
  • Pre sporáky: plynové, elektrické, sklokeramické
310961665120

Tabuľka dát

Hmotnosť (kg)
0,55
Elektrika
Áno
Keramika
Áno
Plyn
Áno
Teplota max (°C)
250
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.