Hoteliér
Mydlo vo skladanom papiere, 15 g, ForKids
  • Mydlo vo skladanom papiere, 15 g, ForKids

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Mydlo v skladanom papieri, 15 g, ForKids

Kód produktu:ROFK-SP15
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,16 € za kus
0,19 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 19,00 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 100 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 100 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Kozmetická rada For Kids je vytvorená pre všetky malé návštevníkov vašich ubytovacích zariadení.

Nikdy nesmieme zabúdať na to, že deti vie byť veľmi bezprostredné a emotívny a reagujú na okolité podnety veľmi bezprostredne a citovo. Preto sme pri vývoji tejto detskej kozmetickej rady mysleli hlavne na to, aby sme deti nesklamali, ale nadchli a potešili. Sme si istí, že sa nám to podarilo, a to nielen vďaka skvele spracovanému grafickému a farebnému stvárnenie, ktoré potešia a podnieti detskú fantáziu a zaručí dobrú náladu najmenších návštevníkov vášho hotela po celú dobu pobytu, ale aj kvôli príjemnej vôni a vhodnému zloženie tejto detskej kozmetiky.

Kozmetická rada ForKids je nielen hravá a zábavná, ale aj veľmi bezpečná. V prvom rade myslíme hlavne na zdravie našich najmenších, preto táto naša kozmetická rada spĺňa nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 1223/2009 a je vhodná pre deti od 3 rokov. A verte nám, je viac než vhodná.

Ak sa chcete odlíšiť od ostatných, ak chcete, aby sa vám vaši zákazníci často a radi vracali, potom stavte na túto detskú kozmetický rad a verte, že deti dokážu ovplyvniť svojich rodičov viac, než si myslíme. A k vám sa aj vďaka tejto zábavnej a hravé kozmetické kolekciu budú radi vracať.

Kozmetická rada ForKids je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

ROFK-SP15
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Mydlo
Produktová rada
ForKids
Hmotnosť (kg)
0,015
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.