Hoteliér
Hubka na topánky v krabičke, Essence
  • Hubka na topánky v krabičke, Essence

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Hubka na topánky v krabičke, Essence

Kód produktu:ROES-SSN
Skladom na externom sklade (?)
3000 ks
0,26 € za kus
0,31 € s DPH (Cena pri odbere minimálneho množstva: 38,75 € s DPH)
Množstvo
Predaj je možný len po celých baleniach, po 125 ks kusoch.

Minimálne množstvo na kúpu tohto produktu je 125 ks.

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Kozmetická rada Essence je stvorená pre všetkých tých, ktorí sa radi nechávajú unášať príjemnými pocitmi podmanivých vôňou santalového dreva a červeného čaju. Olej zo santalu sa vďaka svojim liečivým schopnostiam oddávna používal v ajurvédskej medicíne, odkiaľ prešiel do služieb aromaterapie.

Kozmetická rada Essence vyniká svojou podmanivou a veľmi návykovú vôňou a zaujala tak veľmi silné postavenie medzi ostatnými produktmi na trhu. Patrí medzi veľmi obľúbené kozmetickej rady, a to nielen kvôli svojej podmanivej vôni, ale tiež vďaka svojmu vzhľadu, ktorý je veľmi decentný, seriózne, ale zároveň atraktívne a príjemný.

Voľbou kozmetickej rady Essence celkom iste uspokojíte vaše klientov, ktorí budú nadšení z podmanivej vône a nielen z nej.

Kozmetická rada Essence je balená do EcoPure® plastových obalov. Tieto obaly obsahujú prídavok prírodných látok, ktoré zaistia výrazné urýchlenie procesu ich biologického rozkladu. Ide o revolučné riešenie, ktoré má vysoko pozitívny vplyv na životné prostredie.

ROES-SSN
3 000 ks

Tabuľka dát

Typ
Houbička na boty
Produktová rada
Essence
Hmotnosť (kg)
0,01
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.