Hoteliér
Mlýnek na koření WSG30E
  • Mlýnek na koření WSG30E

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Mlynček na korenie WSG30E

Kód produktu:7117190
Skladom na externom sklade (?)
216,67 €
260,00 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Pre jemné mletie škorice, muškátového orieška, korenia a ďalších surovín v priebehu niekoľkých sekúnd - najefektívnejší nástroj na tvorbu zmesi mletím.

  • Vysoko výkonný komerčná trieda motora - 19 000 ot/min.
  • Heavy-Duty kartáčované nerezové puzdro s vekom a bezpečnostným blokovaním.
  • PULZNÉ ovládanie pre jednoducho spravovanie preferovanej konzistencie produktu.
  • Obsahuje 3 odnímateľné nerezové mlecie misky s tesniacimi viečkami, ktoré sú umývateľné v umývačke. Dajú sa tak pohodlne ukladať namleté suroviny a pritom zachovať ich čerstvosť a arómu.
  • Trvanlivé čepele z nerez ocele sú vyrobené špeciálne pre vytváranie jemných zŕn s maximálnym využitím účinnosti motora.

FIRMA WARING UŽ 75 ROKOV NA TRHU
Spoločnosť WARING, už pred 75 rokmi predstavila svoje prvé mixéry v Amerike a dnes je jedným z popredných výrobcov kvalitných spotrebičov pre domácnosť a odolných profesionálnych zariadení určených na gastronómiu a laboratórne účely. Firma WARING® COMMERCIAL (profesionálne) vyrába v zariadení v dvoch produktových segmentoch: výkonné profesionálne zariadenia na prípravu a spracovanie potravín a zeleniny (kutre, strúhače, mixéry priemyselné, barové a drink mixéry, mletie korenia) a ďalej výkonné profesionálne zariadenia na tepelnú prípravu ( toastry, salamnder grily, fritézy, kontaktné grily, waflovače atď). 75 rokov výroby a skúseností, umožňujú konštruovať a vyrábať firme WARING profesionálne zariadenia pre vynikajúce výsledky spracovania potravín.

Profesionálne ponorné mixéry WARING® COMMERCIAL sa stali základnými nástrojmi pre dnešné komerčné kuchyne. Ponúkame od univerzálnych modelov pre menšie objemy až pre výkonné modely určené do záťažových prevádzok s veľkou kapacitou Big Stix Heavy Duty. Tieto ručné ponorné mixéry zvládnu ľahko akúkoľvek úlohu vyžadujúcu mixovanie, plytnenie na pyré či šľahanie rôznych ingrediencií.
Široký výber dĺžok mixovacích nástavcov (od 178mm do 535mm) umožňujú spracovávať potraviny až do objemu hrncov a kotlov 190 litrov. Pri všetkých zariadeniach sú použité kvalitné špeciálne tvarované nerezové nože, odnímateľný mixovací nadstavec je úplne uzavretý tak, aby sa do neho nedostali nečistoty a bolo možné ho ľahko umývať v umývačke. Rukoväť je ergonomická, pohodlná a spoločne s ovládaním umožňuje jednoduchú aj dlhodobú bezpečnú manipuláciu a kontrolu nad zariadením.

  • Vybavený pulznou voľbou

 

7117190

Tabuľka dát

Príkon (W)
175
Hĺbka (cm)
12.00
Šírka (cm)
14.00
Výška (cm)
21.1
Hmotnosť (kg)
2
Objem
0.36 l
Napájanie (V)
230
Otáčky mixér (ot/min):
19000
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.