Dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l
  • Dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l
  • Dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l
  • Dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l
  • Polymérová dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l, koncentrát
  • Polymérová dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l, koncentrát

Polymérová dezinfekcia MERIDASAN Profi 5 l, koncentrát

Kód produktu:DCM095
Skladom - expedujeme ihneď! (?)
37 ks
92,77 €
111,33 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

KONCENTRÁT. Z jedného 5 l kanistra pripravíte 166 fliaš 6% pracovného dezinfekčného roztoku s objemom 500 ml !!!

Koncentrovaný, tekutý dezinfekčný prostriedok určený na povrchovú dezinfekciu všetkých plôch, povrchov, vybavenia a na dezinfekciu vzduchu. Jeho použitie je vhodné v priestoroch s najvyššími nárokmi na hygienu ako je zdravotníctvo, potravinárstvo, farmaceutický priemysel, gastronómia, školstvo, úrady, hromadná doprava, call centrá, ale aj vo veterinárnych klinikách av živočíšnej výrobe.

Pravidelnou aplikáciou, najmä prostredníctvom elektrostatického rozprašovača VICTORY v ošetrovaných priestoroch, sa výrazne znižuje výskyt vírusov, baktérií, spór plesní a ďalších alergénov. Tým sa znižuje možnosť prenosu nákazlivých chorôb a eliminujú sa alergické a ekzematické reakcie. MERIDASAN má antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky s predĺženou pôsobnosťou až 3 týždne (v prípade nenarušenia polymérovej vrstvy), a to vďaka polymérovej vrstve, ktorá sa vytvorí na ošetrovaných plochách.

Prípravok je baktericídny (G+ a G-baktérie, vrátane MRSA), virucídne (vrátane poliovírus, Adenovírus, vírus BVDV, Vaccinia Virus), tuberkulócidný, mykobaktericídny (M.terrae, M.avium), algic. Pre plnú účinnosť sa používa 6% roztok s expozíciou 30 min. V prípade silného znečistenia 60 min. (pre mykobaktericídny účinok je expozícia 60 min)

Podľa protokolu o skúške je VACCINIA VIRUS modelový vírus, na základe ktorého môžeme deklarovať, že prípravok je činný aj na obalený Koronavirus

Kovové materiály zakonzervuje a chráni pred koróziou. Pružné materiály impregnuje a chráni pred UVA žiarením, predlžuje úžitkové vlastnosti. Ošetrené povrchy nemenia farbu ani vlastnosti. Prípravok neobsahuje chlór ani alkohol.
Používajte biocídny výrobok bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte údaje na obale alebo v bezpečnostnom a technickom liste. Oznámenie biocídneho výrobku prijaté pod č. MZDR 7239/2014/SOZ.

DCM095
37 ks

Tabuľka dát

Typ
Dezinfekcia
Hmotnosť (kg)
5,5
Objem
5000 ml
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.