Dezinfekcia MERIDASAN Profi Spray 0,5 l
  • Dezinfekcia MERIDASAN Profi Spray 0,5 l

Dezinfekcia MERIDASAN Profi Spray 0,5 l

Kód produktu:DCM092
Skladom na externom sklade (?)
45 ks
5,57 €
6,69 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Tekutý dezinfekčný prostriedok na okamžité použitie pre rýchlu dezinfekciu plôch, predmetov, povrchov a ťažko prístupných miest postrekom. Vhodný pre použitie v zdravotníctve, potravinárstve, v školách, škôlkach, ubytovacích zariadeniach, reštauráciách a jedálňach, administratíve atď .. Je charakteristický silným až 21 dní trvajúcom (v prípade nenarušenie polymérovej vrstvy) antibakteriálnym, antivírusovým a protiplesňovým účinkom bez negatívnych vplyvov na dezinfikované plochy (napr. sklo, drevo, kovy, plast, textílie, guma atď.). Prípravok je nekorozívny a neobsahuje chlór, aldehydy, alkohol ani fenoly. Eliminuje široké spektrum mikroorganizmov: prípravok je baktericídny (G + a G- baktérie vrátane MRSA), virucídny (vrátane Poliovírus, Adenovírus, vírus BVDV, Vakcinie Virus, TBC), fungicídny, algicidné a Mykobakteriocidný.
Použitie: < / strong> nastriekať na dezinfikovanou plochu a nechať pôsobiť podľa požadovaného účinku. Expozícia 30 min. (Pre Mykobakteriocidný účinok 60 min.) Ošetrením vznikne na povrchu polymérová vrstva, ktorá zabezpečí dlhodobú ochranu pred mikroorganizmami. Povrchy bezprostredne po ošetrení neumývať vodou. Prípravok neriediť!
Používajte biocídny výrobok bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a alebo v technickom liste prípravku! Oznámenie biocídneho výrobku bolo prijaté pod č.j. MZDR 18917/2014 / SVZ.

DCM092
45 ks

Tabuľka dát

Typ
Dezinfekcia
Hmotnosť (kg)
0,5
Objem
500 ml
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.