Bezdotykový zásobník dez.gelu alebo mydla
  • Bezdotykový zásobník dez.gelu alebo mydla

Bezdotykový zásobník dez.gelu alebo mydla

Kód produktu:HPB 31S-M-05
Skladom na externom sklade (?)
5 ks
75,73 €
90,87 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Balenie obsahuje: 4 skrutky, bezpečnostný kľúč k otváraniu zásobníka, nástavec k prípadnému otváranie zásobníka bez kľúča. Súčasťou balenia nie sú batérie-nutné zakúpiť 4 x kvalitné batérie 1,5 V typ C - cca 60 tis dávkovanie. Dobíjacie batérie sú zakázané! Objem zásobníka 1000ml. Životnosť dávkovacej pumpičky - 300 tis dávok. Možnosť dokúpenia pumpy k zásobníku na penové mydlo či pumpy dezinfekčného roztoku. Senzorový dávkovač nie je prispôsobený do sprchovacieho kúta pre priamy kontakt s vodou. Nutné dodržať vzdialenosť dávkovača od umývadla -12cm! Materiál plast ABS-odolný voči mechanickému poškodeniu. Plast je tuhý, húževnatý, zdravotne nezávadný.


MATERIÁL: ABS, HIPS, PC
NÁVOD K MONTÁŽI HP9531S
NIMCO všeobecný ilustrovaný návod na montáž výrobkov.

Správna kombinácia použitia hmoždiniek a skrutiek pre:
BETON - hmoždinka pr. 6, vrut min. 3,5 * 40mm
TEHLA - hmoždinka pr. 6, vrut min 3,5 * 40mm
RIGIPS - hmoždinka uzlovacie do sadrokartónu a dutých materiálov pr.6mm, dĺžka hmoždinky 35mm, vrut 3,5 * 40mm
OBKLAD - hmoždinky a šrouby- NUTNÉ použiť dlhšiu o hrúbku daného obkladu (dlažby)

NÁVOD K MONTÁŽI HP9531S

ÚDRŽBA POVRCHU ABS PLASTOV
Všeobecný návod údržby povrchu ABS plastov

Povrch výrobkov vyžaduje pravidelné čistenie. Kúpeľňové doplnky možno čistiť horúcou vodou s prostriedkom na umývanie riadu
(Saponát) a potom preleštiť jemnou handričkou a vytrieť do sucha. Najlepší spôsob na odstránenie silnejšieho znečistenia, napr. Vodného kameňa, je použitie octu. Roztok by mal pôsobiť
nejakú dobu, cca 15 - 20 minút. Po aplikácii je nutné výrobok dobre opláchnuť čistou vodou. Na plochy výrobkov z ABS plastov je nutné
používať bezchlórové prostriedky! Napr. na čistenie skla.

Sklenené a keramické príslušenstvo doplnkov čistite obdobným spôsobom ako kovové časti a vyvarujte sa aj používanie prostriedkov spomínaných nižšie. V žiadnom prípade
nepoužívajte na čistenie umývačku riadu.

Poškodenie môže nastať v týchto prípadoch:

a) použitia bieliacich alebo dezinfekčných prostriedkov predovšetkým ak obsahujú zlúčeniny chlóru (chlórnany, chlorečnany, apod.). Tieto prostriedky nemusia byť používané priamo na výrobky. Výrobok môže byť poškodený aj v nevětratelné miestnosti, kde sa zráža voda s prímesou chlóru (bazény, vírivky a pod).
b) vplyvom pôsobenia vodného kameňa. Hrubé vrstvy vodného kameňa, ktoré sú aj vlhké, výrazne zvyšujú riziko poškodenia aj korózie.
c) použitia alkalických alebo kyslých silne koncentrovaných čistiacich prostriedkov a prostriedkov obsahujúce silné oxidačné činidlá (protiplesňové a bieliace prostriedky). Tieto prostriedky nemusia byť používané priamo na výrobky. V obmedzene prevetrávaných priestoroch je vhodné sa vyhnúť použitie týchto prostriedkov - odparovanej chlórované zlúčeniny môžu na povrchu kondenzovať a tým ho poškodiť. Pokiaľ je nutné tieto čistiace alebo dezinfekčné prostriedky použiť, je nutné zaistiť dobré vetranie priestorov a čistené povrchy dobre a rýchlo opláchnuť!
d) použítí prostriedkov stavebnej chémie určených na čistenie napr. dlažieb od stavebných hmôt - sú veľmi korózne agresívne!
e) použitia tekutých alebo pastovitých pieskov, ktoré obsahujú abrazívne častice! Je potrebné vyhnúť sa akýmkoľvek drsným čistiacim prostriedkom, pretože tie môžu byť príčinou škrabancov. V žiadnom prípade sa nesmie používať oceľová vlna. Tá uvoľňuje čiastočky železa, ktoré porušujú povrch.
f) používanie ponorných kúpeľov na čistenie striebra! Tie obsahujú silné kyseliny alebo chloridy a sú pre čistenie pochrómovaných výrobkov či výrobkov z nehrdzavejúcej ocele takisto
úplne nevhodné.
g) v prípade čistenia povrchov čistiacimi prostriedkami, kde nie je známe zloženie, ktoré by mohlo poškodiť vrchnú vrstvu povrchovej úpravy. Škodlivá je aj kuchynská soľ.

Používaním nevhodných čistiacich prostriedkov alebo nesprávnou údržbou dochádza k poškodeniu výrobku vinou spotrebiteľa a na vzniknuté závady nemôže by uplatnená reklamácia!

HPB 31S-M-05
5 ks

Tabuľka dát

Typ
Dávkovač
Hĺbka (cm)
13.00
Šírka (cm)
14.00
Výška (cm)
28.0
Farba
Biela
Hmotnosť (kg)
1,1
Materiál
Plast
Typ náplne
Gél/Mydlo
Uzamykateľný
Áno
Bežná dostupnosť
Skladom
Objem (ml)
1000

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.