Hoteliér
Ostřič nožů elektrický CC-105
  • Ostřič nožů elektrický CC-105

Hoteliér

Po prihlásení máte možnosť stať sa členom vernostného programu Hoteliér a trvalo tak nakupovať všetky produkty so štítkom Hoteliér až o 8% lacnejšie.

Ostrič nožov elektrický CC-105

Kód produktu:400162700853
Skladom na externom sklade (?)
107,92 €
129,50 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Tento elektrický ostrieč s dvoma stupňami ostrenia je vybavený technickými diamantmi. Prvý stupeň je určený na ostrenie, zatiaľ čo druhý slúži na obťahovanie a leštenie.



Ostrenie pomocou diamantov je jemné, rýchle a presné. Pri práci s ostriečom CC-105 neexistuje riziko prehriatia a zmäknutia alebo zatuhnutia materiálu. Táto technológia zaručuje vašim nožom vynikajúcu ostrosť a dlhú životnosť. Ostrenie prebieha pod uhlom 20°. Výkon motora je 75 W.



Graef: Mäsiarstvo, gastronómia a domácnosť



Rodinná firma Graef produkuje manuálne aj automatické krájače s označením „Made in Germany“. Okrem krájačov firma dodáva aj pákové espressá, mlynčeky na kávu, rýchlovarné kanvice, toastery a vaflovače.



Spoločnosť konštruuje kvalitné výrobky už viac ako 50 rokov. Dodáva profesionálne krájače vyvinuté pre mäsiarstvo a gastronomické prevádzky, poloautomatické aj automatické krájače pre živnostníkov a širokú škálu prvotriednych krájačov pre domácnosť. Pri výrobe svojich produktov využíva najkvalitnejší materiál a kladie tie najvyššie nároky na využiteľnosť, bezpečnosť a vzhľad svojich produktov.

400162700853

Tabuľka dát

Príkon (W)
75
Hmotnosť (kg)
1,6
Napájanie (V)
230
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.