Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm
  • Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm
  • Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm
  • Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm
  • Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm
  • Gumová ochranná tlmiace puzzle podložka pod bazén, vírivku FLOMA PoolPad - dĺžka 193 cm, šírka 95,6 cm a výška 0,8 cm

Gumová ochranná tlmiaca puzzle podložka pod bazén, FLOMA PoolPad - 193x95, 6x0, 8cm

Kód produktu:56866522
Skladom na externom sklade (?)
1 ks
37,36 €
44,83 € s DPH
Množstvo

compare_arrows Porovnať

Môj dopyt

Zatiaľ neboli pridané žiadne produkty

Ochranná podložka pod bazén z gumového granulátu je najlepšou voľbou ochrany vášho bazéna či vírivky. Gumová podložka zrovná drobné nerovnosti, ochráni bazén pred kamienkami či drobnými ostrými predmetmi a zároveň slúži ako izolácia. Pri bazénoch či víriviek s mäkkým dnom navyše gumový podklad dopraje nohám i väčšie pohodlie, bude tlmiť nárazy nôh pri vyvádzanie v bazéne. U vírivých bazénov a víriviek potom tlmí vibrácie.

Podložka je vyrobená zo zmesi gumového granulátu SBR a polyuretánového spojiva, je odolná voči sladkej i slanej vode a bazénovej chémii, čím je zaistená jej dlhá životnosť. Podložka sa skladá z niekoľkých dielov, ktoré sa jednoducho spojí pomocou puzzle zámkov (viď technický nákres v galérii). V prípade potreby možno rozmer podložky zmenšiť či vykonať výrez, stačí použiť odlamovací nôž, prípadne akýkoľvek iný ostrý nôž.

Ako doplnkový produkt niektorí zákazníci k bazénovej podložke prikupujeme aj univerzálne antivibračné tlmiace podložku (zvyčajne 60 x 60 cm), tá utlmí vibrácie obehového čerpadla a izoluje ho od podkladu, čím zvyčajne predĺži jeho životnosť.

Najčastejšie použitie

  • podložka pod bazény, vírivé bazény, vírivky
  • univerzálne tlmiace, protihluková a antivibračná podložka

Vlastnosti

  • izolácia od podlahy či krajiny
  • tlmí nárazy
  • tlmí vibrácie a hluk
  • odolná voči sladkej i slanej vode, bazénovej chémii
  • UV stabilný

Technické údaje

  • farba: čierna
  • tvar: odbelník s puzzle zámkami na dlhších stranách
  • dĺžka: 193 cm
  • šírka: 95,6 cm
  • výška: 0,8 cm
  • objemová hmotnosť dosky: 850 kg/m3
  • teplotná stabilita: od -30 oC do +80 oC
  • hmotnosť: cca 12,6 kg

Vysvetlenie dvoch možných rozdielnych typov povrchov

Pohľadová, vrchná strana podložiek (dosiek) je vždy rezaná a teda aj pohľadovo pekná, niekedy je proti svetlu vidieť miernej ryhovanie od rezania. Nepohľadová, spodná strana nemusí byť vždy rezaná (môže byť obalená spojivom) a môže teda mať mierne odlišný povrch ako pohľadová strana. Tento fakt nemá žiadny vplyv na funkčnosť ani kvalitu výrobkov a je to dané technológiou výroby. Pri pokládke je teda potrebné dosky najprv rozložiť na požadovanú plochu, uistiť sa, že všetky rezané/pekné strany sú otočené smerom nahor a naopak nepohľadová strany sú otočené smerom nadol. Až potom je možné dosky spojiť puzzle zámkom. Každú podložku pod bazén možno skompletizovať tak, aby všetky diely mali pohľadovú stranu hore. Viac pozri odsek venovaný inštaláciu.

Pre predstavu sú v galérii produkte fotky s detailnými zábermi rozdielnych povrchov.

Inštalácia a údržba puzzle podložky pod bazén, vírivku

Podložky sú zasielané obvykle ako role - jeden alebo viac balíkov. Pred inštaláciou je dobré podložky vybaliť a nechať ich samovoľne porovnať na rovnom podklade mimo miesto, kde sa budú kompletovať. Ak by mali tendenciu sa stále stáčať do úlohy, tak je potrebné ich na chvíľu zaťažiť, nech sa zarovnajú.

Plochu, kde sa má podložka skompletizovať treba zamiesť (odstrániť prípadné kamienky, vetvičky a pod.), Pokiaľ ide o trávnik či hlinu, tak čo najlepšie porovnať do roviny.

Na túto plochu potom preneste jednotlivé diely puzzle podložiek a rozložte tak, aby všetky horné strany boli pohľadovej viď odstavec vyššie "Vysvetlenie dvoch možných rozdielnych typov povrchov". Potom už len jednotlivé diely podložky spojíte puzzle zámky a podložka je kompletný, pripravená pre umiestnenie bazéna či vírivky.

Ak vám po zostavení podložky vadí okrajové puzzle zámky, možno podložku zrezať do rovna odlamovacím nožíkom. Pre rovný rez použite vodiacu lištu.

Ak podložku na zimu budete rozoberať, je dobré ju očistiť VAPK a pred uskladnením nechať poriadne vyschnúť. Ak je podložka špinavá a je potrebné ju vyčistiť, použite bežne dostupné ekologické čistiace prostriedky a stredne tvrdý kefa.

Upozornenie

Podložka je vyrobená z gumy, ktorá má svoju typickú vôňu/zápach. Pri umiestnení podložky v interiéri môže byť niekoľko prvých dní cítiť guma. Tento zápach počas 3-15 dní (v závislosti na miestnych podmienkach) postupne zmizne/odvetrá, než sa tak stane, doporučujeme častejšie vetranie.

56866522
1 ks

Tabuľka dát

Dĺžka (cm)
193
Šírka (cm)
95.60
Výška (cm)
0.8
Farba
Čierna
Hmotnosť (kg)
12,6
Materiál
Guma/guma
Bežná dostupnosť
Skladom

Špecifické referencie

check Produkt bol pridaný na porovnanie.